Tidernas häftigaste Gospelkonsert! Samuel Ljungbladh till Söderhamn!!

Fred den 13 maj kl 20.00 sjunger Söderhamns Gospelkör och Bollnäs Gospelkör tillsammans med Daniel Stenbaek - Sveriges bästa gospelpianist och Samuel Ljungbladh- helt grym gospelsångare och låtskrivare!
Konserten är i Röda Rummet-  Söderhamn.
 
Biljetter: 150 kr/pers. förköp BILDA och Biblioteket i Söderhamn och Musikaffären i Bollnäs.
Köp gärna biljett i tid- Samuel brukar dra fulla hus där han drar fram :-) Så risk finns att det blir utsålt!
 
Detta får man inte missa!!

Kommentarer
Postat av: nternationell utbildning

Hej!

Jag heter Filippa och arbetar på AFS Interkulturell utbildning. Vi är en ideell organisation som arbetar för fred genom att öka förståelsen mellan människor och kulturer. Det gör vi bland annat genom att skicka och ta emot utbytesstudenter i gymnasieåldern från alla världens hörn.

Vi har just nu en student från Spanien som är mycket kulturinteressad och har hållit på mycket med sång, bl.a. i musikaler. Hon kommer till Sverige den 19 augusti i år och stannar till den 1 juli 2017 för att gå i svenskt gymnasium och bo hos en värdfamilj.

Vi tycker att det vore jättekul om Maria kunde fortsätta med musiken under sitt år i Sverige, kanske med er?

Maria har fått en skolplats i Hälsingslands utbildningsförbund. För att göra utbytesåret möjligt behöver Maria nu en värdfamilj, någon som har en ledig säng fram till nästa sommar och viljan att lära känna en ungdom från ett annat land.

Kanske vet ni någon i er kör som skulle kunna vara intresserad? Hör av er till mig så skickar jag Marias information. Det vore till stor hjälp om ni kunde sprida lite info till era medlemmar om att vi letar efter en värdfamiljer!

Läs gärna mer på www.afs.se om att vara värdfamilj eller ring vårt kontor på 08-406 00 00.

Vänliga hälsningar

Filippa Fahlin

2016-06-30 @ 13:51:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0