29 april - del IV

Då har vi kommit till de sista bilderna från 29/4. För de som trodde att de klarat sig, det vill säga våra körledare, så väntade jag bara med er till sist! :)
 
Jag har lite bilder från när vi varit i Ljusne tidigare, men Lena har nog visat de flesta här. Jag ska dubbelkolla och annars slänger jag upp lite bilder därifrån också. Annars får ni hålla er tills det börjar dyka upp bilder från körhelgen med Gävles Gospelkör.
 
/Sabina
 
 
 
 
 

Hösten+ Gävle Gospel :))

Här kommer info om vad som ligger framför:

ERIKSHJÄLPEN månd 12 nov. kl 18.00

5-års jubileum, vi visar kläder+ sjunger!
Viktigt: ALLA måste bege sig till Erikshjälpen och prova ut kläder så snart som möjligt!
Den 12 nov. försöker vi vara där 17.30 för att testa sång i lokalen. (Kläd-visningen börjar 18.30)

GÄVLE GOSPEL 8-10 febr. 2013!!
Gå in på www.gavlegospel.com för mer detaljerad info.
Var och en anmäler sig själv, (senast 30 nov.) och får CD + noter hem att öva på. Det kostar 550 kr att vara med, (resa, logi och mat tillkommer)
För anmälan gör så här:
Du kan e-posta, ringa eller skriva ett brev till Studieförbundet Bilda.
Mail: [email protected] eller [email protected] Tel: 0243 - 887 00
Uppge namn, adress, e-postadress och telefonnummer samt vilken stämma du sjunger i så skickas en faktura på anmälningsavgiften.

Ha det gott!
Lena körledare

29 april - del III

Tredje rundan med bilder nu... Den här gången så blir det lite mer "körbilder". Fråga mig inte varför de inte är i färg, jag minns inte, kanske blev det för rörigt med färgbilder...
/Sabina
 
 
 
 
 
 

29 april - del II

Det är väl lika bra att fortsätta med fler bilder när jag ändå kommit igång. Så idag blir det ett gäng färgbilder på några ur kören...
 
/Sabina
 
 
 
 
 

29 april - del I

 
Hej!
 
Lena har gett mig den stora friheten att uppdatera fritt här... Höhöhö... Okej, hon gav mig några tydliga förhållningsregler, som jag ska göra det bästa för att inte bryta... ;)
 
Nåväl, här kommer lite bilder från den 29:e april. Jag har som vanligt ingen koll på vad det var för något vi sjöng på då, men bilder har jag! Det kommer helt enkelt fler inlägg, först ut blir några svartvita...
 
/Sabina
 
Psst... tack för i helgen, ni är bäst!
 
 
 
 

RSS 2.0